Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το τέλος του Sugar Daddy

Το τέλος του Sugar Daddy

Μια νέα έρευνα αποδεικνύει ότι η ιδανική διαφορά ηλικίας για ένα ζευγάρι είναι τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες.

Λουκία Λυκίδη

Και μάλιστα η γυναίκα πρέπει να είναι νεότερη από τον άνδρα. Οι περισσότερες γυναίκες που ερωτήθηκαν στην έρευνα απάντησαν πως θα ήθελαν κάποιον τρία με έξι χρόνια μεγαλύτερο τους. Μόνο το 1% των γυναικών ήθελε νεότερο άνδρα και μόνο 2% των ανδρών ενδιαφέρονταν για μεγαλύτερη γυναίκα. Η αλήθεια είναι ότι τα celebrity ειδύλλια στα ταμπλόιντ δεν επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της έρευνας.
Ο 65χρονος Ronnie Wood με την νέα του 34χρονη σύζυγο. Ο 68χρονος Michael Douglas παντρεμένος με την 43χρονη Katherine Zeta Jones. O 82χρονος Rupert Murdoch με την 44 ασιάτισσα γυναίκα του. Ο Γούντι Άλεν με την 27χρονη θετή του κόρη (αυτός αλήθεια το παράκανε). Πάντως στην αληθινή ζωή η ιδέα του ηλικιωμένου που παντρεύεται κάποια στην ηλικία της κόρης του ολοένα και εκλείπει. Φυσικά το γεγονός έχει να κάνει και με το ότι στην αληθινή ζωή οι άνθρωποι δεν έχουν την επιρροή του Douglas στο Χόλιγουντ ούτε και τον τραπεζικό λογαριασμό του Murdoch.
Σίγουρα μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο που προηγήθηκε από μια άγρυπνη νύχτα με ένα μωρό που είχε ωτίτιδα το τελευταίο πράγμα που θέλει κανείς να δει είναι μια Λολίτα στην ποδιά του Sugar daddy της. Ευτυχώς το είδος είναι προς εξαφάνιση μαζί με την ιδέα της Cougar (βλέπε Madonna, Demi Moore, Sam Taylor Wood) που έγινε και αυτή της μόδας των τελευταίο καιρό.
Φαίνεται όλοι μας ωριμάσαμε και πάψαμε να θέλουμε συντρόφους τρόπαια. Σκεφτείτε κάπου εκεί στα 90 σας να είστε με έναν κατά είκοσι χρόνια νεότερο σύντροφο.
Δεν θα καταλαβαίνει τα αστεία σας, δε θα ξέρει τα τραγούδια που αγαπάτε, δεν θα θέλει να παίξει μπριτζ. Είναι προφανές. Δεν χρειαζόμαστε μια σόκιν και πικάντικη διαφορά ηλικίας αλλά ένας σύντροφο να γεράσουμε ήρεμα μαζί του. Άλλωστε το δήλωσε και η Cindy Crawford λίγες μέρες πριν. Ο γάμος της με τον Richard Gere δεν πέτυχε λόγω διαφοράς ηλικίας. Είπαμε τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες μάξιμουμ.

woman.in.gr

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024