Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι άντρες ψηφίζουν την τέλεια σύντροφο

Οι άντρες ψηφίζουν την τέλεια σύντροφο

Αν ναι τότε είστε 1.68, 58 κιλά, μελαχρινή, φαν του Game of Thrones και φοράτε σουτιέν 34C, σύμφωνα με βρετανική έρευνα. Φωτό: abacapress.com

Λουκία Λυκίδη. Φωτό: abacapress.com

Πολύς λόγος γίνεται για την ιδανική γυναίκα, τον ιδανικό άνδρα, τον ιδανικό σύντροφο. Το dating app Lovvoo αποφάσισε να αφήσει τις θεωρίες και αξιοποιώντας την τεχνολογία που του το επιτρέπει να ρωτήσει 2000 βρετανούς πώς είναι για αυτούς το ιδανικό κορίτσι.
Σύμφωνα λοιπόν με το δείγμα των 2000 βρετανών που απάντησε το ιδανικό κορίτσι πρέπει να έχει 1, 68 ύψος, να είναι 58 κιλά, να φορά 34C σουτιέν (για να έχετε εικόνα μερικές από τις διάσημες με αυτό το μέγεθος είναι οι Ντρου Μπάριμορ, η Ναόμι Κάμπελ και η Ούμα Θέρμαν) να είναι μελαχρινή, να δουλεύει σαν δασκάλα ή νοσοκόμα, να είναι fan του Game of Thrones και του Friends, οπαδός της Manchester United, να της αρέσει το Dirty Dancing, να τα πηγαίνει καλά με την μαμά τους, να τις αρέσουν οι πειραματισμοί στο σεξ (παιχνίδια ρόλων και νέες στάσεις), να προσέχει την διατροφή της, να φορά μίνι και στενά τζιν, να έχει διακριτικό μακιγιάζ και να μην
έχει τατού.
Τα περισσότερα από τα αποτελέσματα της έρευνας δεν μας εκπλήσσουν, αν εξαιρέσει κανείς τα επαγγέλματα της δασκάλας ή της νοσοκόμας που ακούγονται περισσότερο σαν σεξουαλική φαντασίωση παρά σαν το ιδανικό επάγγελμα για το ιδανικό κορίτσι. Απορία επίσης δημιουργεί το γιατί να θες το κορίτσι σου να είναι οπαδός της ομάδας σου (ή οποιασδήποτε ομάδας) ή του Dirty Dancing. Μήπως το τελευταίο συνδέεται με κάποιο τρόπο με τα παιχνίδια ρόλων (γίνε η Μπέιμπ μου, να γίνω ο Τζόνι σου) ή την σάλσα που σίγουρα εμπνέει σεξουαλικά. Ίσως. Η αλήθεια πάντως είναι ότι σε μια εφηβική ερώτηση όπως το πώς είναι για εσάς το ιδανικό κορίτσι, δεν πρέπει να περιμένει κανείς κάτι παραπάνω παρά εφηβικές απαντήσεις, που σημαίνει μπάλα, μίνι και αρκετά μεγάλα στήθη.

woman.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024