Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς μπορεί να φτάσει μία γυναίκα σε οργασμό;

Πώς μπορεί να φτάσει μία γυναίκα σε οργασμό;

Μία ολόκληρη επιστημη ασχολείται με την πιο φυσική έκφραση της γυναικείας σεξουαλικότητας.

Το σεξ έχει ένα μόνο δεδομένο: τον οργασμό του άντρα. Τι γίνεται όμως με τον γυναικείο; Η Μπάρμπαρα Κίσλινγκ έχει κάνει ολόκληρη καριέρα μελετώντας τον. «Η συνειδητοποίηση ότι μπορούν να φτάσουν σε οργασμό με συγκεκριμένο τρόπο έχει απελευθερωτική επίδραση πάνω στις γυναίκες» λέει η διάσημη σεξολόγος Μπάρμπαρα Κίσλινγκ, συγγραφέας του βιβλίου Super Sexual Orgasm και εμπνεύστρια της θεωρίας του σημείου Κ στο γυναικείο κόλπο.
«Αποτελεί κατά κάποιο τρόπο το πειστήριο της σεξουαλικής ωρίμανσης. Μία γυναίκα που αγαπάει το σώμα της, έχει πειραματιστεί πάνω σε αυτό, έχει αναζητήσει τρόπους να του δώσει ευχαρίστηση και έχει βρει έναν σύντροφο που της ταιριάζει και την εμπνέει, δεν μπορεί παρά να ξέρει ποιο είναι το μονοπάτι που οδηγεί στην υπέρτατη ηδονή».
«Μέσα από τη δουλειά μου έχω έρθει σε επαφή με πολλές κοπέλες που αναρωτιόνταν πως μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Είχαν σε γενικές γραμμές γνωρίσει τη χαρά του οργασμού αλλά δεν τον δοκίμαζαν σε κάθε τους επαφή. Τους εξηγούσα πως μέσα σε μία αρμονική μόνιμη σχέση σίγουρα θα βρεθεί μία συγκεκριμένη στάση που θα τους δίνει αυτή την ικανοποίηση. Περνώντας από διάφορα πειραματικά στάδια με τον εραστή τους, θα την ανακαλύψουν. Μετά από λίγο καιρό, οι περισσότερες επέστρεφαν για να μου πουν πόσο δίκιο είχα».
Για πολλές γυναίκες, ο οργασμός είναι θέμα της σωστής στάσης. Όπως, για παράδειγμα, αυτή της αμαζόνας. Για άλλες ρόλο δεν παίζει η στάση αλλά ο τρόπος, με πιο δημοφιλή το στοματικό σεξ. Επιπλέον το πορνό, τα ερωτικά εξαρτήματα, τα φετίχ είναι για μερικούς ανθρώπους ο μόνος τρόπος να φτάσουν στην κορύφωση. Αρκεί οι προτιμήσεις του ενός να βρίσκουν σύμφωνο τον άλλον και αν δεν συνιστούν κίνδυνο για τη σωματική και την ψυχική υγεία κανενός.
Οι συνήθειες στο σεξ αλλάζουν ανάλογα με τους συντρόφους. «Η ανατομία των γεννητικών οργάνων του άντρα σε συνδυασμό με αυτήν της γυναίκας παίζουν σημαντικότατο ρόλο» σημειώνει η σεξολόγος Μπάρμαρα Κίσλινγκ. Ακόμη και πιο λεπτές διαφορές που έχουν να κάνουν με τις διαστάσεις του οργάνου και την κλίση του παίζουν ρόλο. Αν και δεν αποτελεί κανόνα, ο δρόμος για τον οργασμό αλλάζει ανάλογα με την παρέα που μας συντροφεύει στην αναρρίχηση προς το Έβερεστ. Ίσως να μην αποτελεί μόνο ζήτημα της «μηχανικής» συσχέτισης, αλλά και της συσχέτισης των δυνάμεων μέσα στην ίδια τη σχέση.
Ό,τι κι αν είναι αυτό που μας κάνει να φτάνουμε σε οργασμό, πρέπει να ξέρουμε ότι δεν ισχύει δια βίου. Αν κάθε φορά που πηγαίνετε σινεμά ξέρετε από πριν το τέλος του έργου, έ, τότε καλύτερα να βγείτε για φαγητό. Αν κάθε φορά ακολουθείτε την πεπατημένη στην πορεία προς την κρεβατοκάμαρα, τότε αφήστε το. Υπάρχει καλύτερη δώρο από έναν οργασμό εκεί που δεν τον περιμένατε;

woman.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024