Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο αόρατος εραστής

Ο αόρατος εραστής

Ένα νέο application υποδύεται τον άντρα των ονείρων σου.

Παπαναστασίου Φρόσω

Για 25 δολάρια, το «Invisible Boyfriend» ένα νέο application που κάνει ήδη θραύση στην Αμερική, μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα εκείνων που είναι single και θέλουν να αποφύγουν τον ενοχλητικό τύπο στο μπαρ/τους αδιάκριτους φίλους/τους ανήσυχους γονείς και πάει λέγοντας.
Πώς; Η εφαρμογή στέλνει μηνύματα και παίρνει τηλέφωνο σε ανύποπτα χρονικά διαστήματα, για να δημιουργήσει την αίσθηση (κυρίως στον ανυποψίαστο περίγυρό σου) ότι πράγματι υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σου.
Το δίδυμο που έφτιαξε την εφαρμογή διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι τα SMS και τα φωνητικά μηνύματα που θα λάβει ο χρήστης δεν είναι από υπολογιστή, αλλά από πραγματικό άνθρωπο.
Όσοι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε «να επιλέξετε τον εραστή σας από πολλές επιλογές που σας δίνουμε, να προσαρμόσετε την προσωπικότητά του στις δικές σας προτιμήσεις και να αποφασίσετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να επικοινωνείτε. Μετά θα μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας έτσι όπως εσείς θέλετε», λέει ο δημιουργός της εφαρμογής, Μάθιου Χόμαν.
Στο site του app μπορεί ο καθένας να ανεβάσει τα δικά του selfies που θα σταλούν στη συνέχεια στους υπόλοιπους χρήστες. Μόλις εκείνοι αποφασίσουν ποια θα είναι η φωτογραφία του εραστή τους και ποιο το love story τους, ενεργοποιείται μία «auto-text υπηρεσία», στα πλαίσια της οποία θα μπορούν να συνομιλούν με το «άλλο τους μισό» σε real time.
Η εφαρμογή σύντομα θα μπορεί να στέλνει και λουλούδια, ερωτικά σημειωματάκια, voice mail και δώρα.
Κάποιες που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει την εφαρμογή αναρωτιούνται «πώς γίνεται να μην ερωτευτείς πραγματικά τον αόρατο εραστή σου».
time, washington post
Το ίδιο αναρωτιόμαστε και εμείς – ειδικά αν τον έχεις ονομάσει Ryan Gosling ή Leonardo DiCaprio (κάποιες πράγματι τους έχουν ονομάσει έτσι), σέβεται τις επιθυμίες σου, σου στέλνει δώρα και έχει τα ίδια γούστα με εσένα (ενώ ξέρεις φυσικά πως είναι υπαρκτό πρόσωπο και όχι robot) τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο δύσκολα. Κάντε ένα γρήγορο search στο Google και θα δείτε για τί πράγμα μιλάμε.

woman.in.gr

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024