Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tι είναι ο άνδρας-υπηρέτης και γιατί όλες θέλουν έναν

Tι είναι ο άνδρας-υπηρέτης και γιατί όλες θέλουν έναν

Οι δουλειές ανθίζουν για μια νέα αμερικανική εταιρία που υποστηρίζει πως ξέρει «τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες». Το οποίο προφανώς είναι ένας άνδρας να τις υπηρετεί.

Ιωάννα Μιχελάκου

Όλα ξεκίνησαν στο γραφείο μιας εταιρίας στο Σαν Φρανσίσκο όταν μια υπάλληλος ανακοίνωσε στις συναδέλφους της, οι οποίες σχεδίαζαν το μπάτσελορ πάρτι της, ότι οι στρίπερ αποκλείονταν. Η ίδια προτιμούσε έναν άνδρα να την ακολουθεί και να την υπηρετεί, έναν κομψό τζέντλεμαν που θα την έκανε να νιώθει σαν βασίλισσα. Και τότε οι συνάδελφοι και φίλες της συνειδητοποίησαν πως οι αρσενικοί στρίπερ είναι μια φαντασίωση που τη λένε μόνο για να κάνουν πλάκα, να γελάνε, ενώ στην πραγματικότητα θα ήθελαν κάτι εντελώς διαφορετικό.
Και αν οι άνδρες υπηρέτες δεν είναι καινούργιο φαινόμενο (η βασίλισσα Βικτώρια διέθετε έναν αλλά έκτοτε ζουν μόνο μέσα στα μυθιστορήματα), τα κορίτσια του γραφείου αποφάσισαν να τους δώσουν σάρκα και οστά.
Οι ManServants (manservants.co), όπως πολύ απλά ονόμασαν την υπηρεσία τους, δεν αφορούν το τι νομίζουν οι άνδρες πως θέλουν οι γυναίκες και σίγουρα δεν αφορούν γυναίκες που μιμούνται τους άνδρες και τους αντικειμενοποιούν. Το να θέλεις κι εσύ στρίπερ γιατί αυτό θα ήθελε ένας άνδρας δεν σε κάνει καλύτερη, άλλωστε.
Οι Man Servants, οι όμορφοι, κομψοί, αρρενωποί και ευγενικοί άνδρες που το γραφείο διαθέτει προς ενοικίαση, πραγματοποιούν τη φαντασίωση των γυναικών που θέλουν να τις έχουν στα πούπουλα. Να τις λατρεύουν, να τις παραχαϊδεύουν, να θέλουν μόνο να τις ευχαριστήσουν. Έστω για μία και μόνο μέρα. Κάνουν τα πάντα εκτός από σεξ.
Τι να περιμένεις
Σίγουρα όχι έναν μπρατσαρά με βινίλ εσώρουχο που θα τρίβει τα λαδωμένα μούσκουλά του πάνω σου ενώ η μπανάνα του (για το τσαντάκι μέσης μιλάμε) κουνιέται πάνω-κάτω. Άλλωστε αυτό για τις περισσότερες γυναίκες όχι μόνο δεν είναι σέξι, είναι ακριβώς το αντίθετο. Μόλις τον παραγγείλεις, εμφανίζεται ένας τζέντλεμαν με ωραίο κοστούμι που θυμίζει Τζέιμς Μποντ και μοιάζει να βγήκε από Άρλεκιν (θεληματικό πηγούνι, αρρενωπό βάδισμα, στιβαρό χαμόγελο κ.λπ.).
Η πελάτισσα ορίζει τι θα κάνει εκείνος. Θα κάθεται συνέχεια στο πλευρό της περιμένοντας το νεύμα της. Θα τη φωτογραφίζει όλο το βράδυ. Θα φτιάχνει και θα σερβίρει τα ποτά. Θα είναι ο σωματοφύλακάς της. Θα καθαρίσει το χώρο όταν το πάρτι τελειώσει. Ένα απ’ όλα αυτά ή και όλα τα παραπάνω μαζί. Κάτι ανάμεσα σε μπάτλερ και pool boy σε ένα. Τα συχνά, συχνότατα, κομπλιμέντα περιλαμβάνονται.
Μετά του διαλέγει το όνομα που της αρέσει να τον φωνάζει: γκαρσόν, Βαρθολομαίο, ΡάιανΓκόσλινγκ (μία λέξη). Επίσης, αν η πελάτισσα έχει μια αδυναμία στα παραμύθια ή στις ρομαντικές κομεντί, μπορεί εκείνος να συνοδεύεται από κιθάρα και να της κάνει καντάδα.
Έξτρα και χωρίς χρέωση:
-Προφορά της επιλογής της. Η αλήθεια είναι ότι τα κομπλιμέντα ακούγονται καλύτερα στα γαλλικά.
-Μια ολόκληρη ημέρα νταντέματος. Περιλαμβάνει μασάζ στην πλάτη και στα πόδια, κοκτέιλ φτιαγμένα σύμφωνα με την προσωπικότητα της πελάτισσας, αέρα με ένα φύλλο μπανανιάς δίπλα σε πισίνα.
-Ανάγνωση. Από την Περηφάνια και προκατάληψη, μέχρι το ωροσκόπιο, μέχρι τους Times ή τo Μarie Claire, γιατί όλα ακούγονται καλύτερα όταν βγαίνουν από το στόμα ενός ωραίου άνδρα.
-Εφέ παπαράτσι: θα φωνάζει «Όχι φωτογραφίες, παρακαλώ» την ώρα που η πελάτισσά του βγαίνει από το αυτοκίνητο και μπαίνει σε θεατρική πρεμιέρα ή σε βερνισάζ.
-Πρόταση γάμου: Θα την κάνει δημόσια και γονατιστός για να δώσει στην πελάτισσα την ευκαιρία να την αρνηθεί.
-Μικρές φαντασιώσεις: για παράδειγμα, τη χορευτική φιγούρα που σε σηκώνει πάνω από το κεφάλι του στο Dirty Dancing.
Υ.Γ. Κατά τη διάρκεια όλων των παραπάνω ο Man Servant προσφωνεί την πελάτισσα «My Lady».
ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
Περιστάσεις στις οποίες ευχόμαστε να είχαμε ένα Man Servant:
-Στο κλαμπ όπου γίνεται πατείς σε πατώ με και πρέπει κάποιος να διασφαλίσει πως δεν θα χυθεί το ποτό σου, δεν θα σε πατήσουν ενώ φοράς peep-toe, θα έχεις την καλύτερη selfie της βραδιάς.
-Στο reunion της παλιοπαρέας όπου είσαι η μόνη σόλο.
-Στο δικό μας πάρτι, που δεν προλαβαίνουμε και να σερβίρουμε τα ποτά και να ανοίγουμε την πόρτα και να τρέχουμε με το τασάκι γύρω-γύρω μην πέσει στάχτη πάνω στο άσπρο χαλί.
-Όταν οργανώνουμε το γάμο μας. Για να τον βάλουμε να διαβάζει περιοδικά γάμου.
-Την τυχαία συνάντηση με τον πρώην.
-Στη συναυλία. Κάποιος που θα μας φέρει το χοτ ντογκ και θα περιμένει στην ουρά για την τουαλέτα.
-Στο γραφείο. Τις ημέρες που δεν προλαβαίνουμε ούτε καφέ να φτιάξουμε.
-Στην πισίνα. Για ευνόητους λόγους.
Έπειτα απ’ όλα αυτά δεν θέλω να ακούσω ούτε υπαινιγμό για το φεμινιστικό του θέματος. Το μόνο που θέλω είναι να ανοίξει ένα γραφείο κάπου εδώ κοντά.

woman.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024