Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευκαιρίες γνωριμιών για ευτραφείς

Ευκαιρίες γνωριμιών για ευτραφείς

Επιτέλους μια εφαρμογή για μεγάλα μεγέθη.

Κέλλυ Κουναλάκη, φωτό: Shutterstock

Υπάρχουν dating apps για τους φαν της Disney, για αυτούς που σιχαίνονται τα διαδικτυακά ραντεβού, apps για τους πολύ ψηλούς ανθρώπους, για τους αγρότες. Μοιάζει αδιανόητο πως τόσο καιρό δεν υπήρχε ένα αντίστοιχο app για τις plus-size γυναίκες.
Όμως το Wooplus ήρθε να καλύψει αυτό το κενό στην αγορά και να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στα άτομα που αγαπούν τα σώματα με πραγματικά μεγάλες καμπύλες. Το Wooplus απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άντρες και αποτελεί δημιούργημα των Neil Raman και Michelle Li. Η έμπνευση ήρθε όταν οι δυο τους παρακολούθησαν ένα viral video το οποίο παρουσίαζε ένα κοινωνικό πείραμα που έδειχνε άντρες να ελκύονται από γυναίκες τις οποίες νόμιζαν αδύνατες.
Οι δημιουργοί της εφαρμογής αναφέρουν πως όλο αυτό αποτελεί επίσης ένα πείραμα για εκείνους, γιατί δεν μπορούν να προβλέψουν αν θα έχει ανταπόκριση κι επιτυχία. Το Wooplus έχει ήδη πάνω από 10,000 χρήστες και λειτουργεί παρόμοια με το Tinder, ενώ το σλόγκαν του είναι «Μεγάλα κορίτσια, έχετε περισσότερους θαυμαστές απ’ όσους φαντάζεστε».
Οι Li και Raman δηλώνουν πως αυτό που θέλουν να παρέχουν είναι ένα φιλικό κι ευγενικό περιβάλλον, να δείξουν στους ανθρώπους πως πρέπει να αγαπούν το σώμα τους και πως είναι ελκυστικοί ανεξαρτήτως βάρους και να μην πτοούνται από αγενείς και προσβλητικές συμπεριφορές.

woman.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024