Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα 4 ψέματα που λέμε πριν το σεξ

Τα 4 ψέματα που λέμε πριν το σεξ

Μια τρομακτική έρευνα έρχεται να τα ξεσκεπάσει.

Κέλλυ Κουναλάκη

Όλοι λέμε ψέματα, κάποιοι από εμάς ψεύδονται πιο συχνά ή για πιο σοβαρούς λόγους, αλλά όπως και να ‘χει, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να λειτουργήσει ανέντιμα. Μερικοί άνθρωποι κρύβουν βαθιά, σκοτεινά μυστικά, άλλοι δεν θέλουν να χαλάσουν καρδιές, και κάποιοι άλλοι απλά βρίσκουν συναρπαστικό το να πουν κάτι που δεν ισχύει και να πάρουν το ρίσκο του αν θα αποκαλυφθούν.
Το DirecTV ρώτησε 2,000 άτομα για τα λευκά ψέματα σχετικά με το σεξ που έχουν πει στη ζωή τους και ζήτησε να βαθμολογήσουν τη σοβαρότητα τους σε μια κλίμακα από το 1 μέχρι το 5. Το ενδιαφέρον είναι ότι τα τέσσερα πιο συνηθισμένα ψέματα σχετιζόντουσαν πρωτίστως με το φύλο.
1.Παίρνω αντισυλληπτικά. Αυτό κατετάγη στο 4,52 στα 5 και κρίνεται ως το πιο σοβαρο ψέμα που έχουν ειπωθεί, από τις ίδιες τις γυναίκες που το έχουν πει. Προφανώς κάτι τέτοιο που λειτουργεί σαν ψέμα δεν θα έπρεπε να λέγεται, εκτός και αν πραγματικά μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη δεν είναι κάτι σοβαρό για αυτές τις γυναίκες.
2.Δεν με ενδιαφέρει μοναχά το σεξ. Αυτό το ψέμα κατέκτησε τη βαθμολογία 3,56, ως το δεύτερο πιο συνηθισμένο ψέμα. Σίγουρα δεν είναι τόσο σοβαρό όσο το πρώτο, ωστόσο μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μια σημαντική ερωτική απογοήτευση για τον έναν από τους δύο.
3.Έχω κοιμηθεί με Χ αριθμό ατόμων. Είναι λίγο εντυπωσιακό που αυτό το ψέμα δεν είναι πρώτο στη λίστα, μιας που έχουμε υπάρξει αυτόπτεις μάρτυρες και φυσικοί αυτουργοί όταν αυτό λέγεται ουκ ολίγες φορές! Στην κλίμακα των 5 το εν λόγω ψέμα παίρνει 3,46, όχι άσχημα.
4.Είσαι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο το ζω αυτό. Στο 3,23 το ψέμα αυτό λειτουργεί συνήθως για την μια πιο ήπια ανταλλαγή συναισθημάτων με έναν άνθρωπο που γνωρίζουμε ελάχιστα και έχουμε ενθουσιαστεί μαζί του. Λειτουργεί ως ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο και σίγουρα σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι το πιο ακίνδυνο μικρό, λευκό ψέμα.

woman.in.gr

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024