Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καρολίνα: Προσεχώς γιαγιά!

Καρολίνα: Προσεχώς γιαγιά!

Έγκυος η αρραβωνιαστικιά του Andrea Casiraghi. (Φωτό: Splash/ IML)

Βιβή Μωραΐτου / Φωτό: Splash/IML

Τον περασμένο Ιούλιο η πριγκίπισσα του Ανόβερο (πλέον) Καρολίνα, εξ αίματος πριγκίπισσα του Μονακό και περήφανη μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε τη χαρά να ανακοινώσει τον αρραβώνα του πρωτότοκου γιου της πρίγκιπα Andrea Casiraghi με την κολομβιανή κληρονόμο Tatiana Santo Domingo και παραχώρησε στο ζεύγος το σκάφος της Pacha III για τους σχετικούς εορτασμούς που έγιναν σε κλειστό κύκλο στα ανοιχτά της Νότιας Γαλλίας.
Και ενώ τότε οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Tatiana οργίασαν, η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι πως η 56χρονη Καρολίνα θα γίνει γιαγιά δεν ήρθε, ενώ ακολούθησαν αόριστες πληροφορίες για την ημερομηνία του γάμου που θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2013. Αλλά όπως δείχνει η πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη της 28χρονης Tatiana, που αναγκάστηκε να παραδεχτεί τον Νοέμβριο ότι περιμένει παιδί, έκανε Πρωτοχρονιά με τον Andrea στη Μπαΐα της Βραζιλίας, η Καρολίνα θα αποκτήσει το πρώτο της εγγόνι πολύ (πιο) σύντομα.
Ο επίσης 28 ετών Andrea, που γνωρίστηκε με την πάντοτε εξαιρετικά καλοντυμένη μέλουσσα γυναίκα του στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Παρισιού πριν από επτά χρόνια είναι ο δεύτερος τη τάξη για τη διαδοχή του θρόνου του Μονακό μετά τον Αλβέρτο. Το φύλο του μωρού και το το κατά πόσον θα αποκτήσει αρσενικό διάδοχο ο Αλβέρτος θα καταδείξουν ποιος θα τον διαδεχτεί στο απώτερο μέλλον.

woman.in.gr

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024