Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πόσο ακτιβίστρια είναι η Αντζελίνα;

Πόσο ακτιβίστρια είναι η Αντζελίνα;

Η σύντροφος του Brad πιο δραστήρια από ποτέ.

Βιβή Μωραΐτου / Φωτό: AbacaPress/VisualHellas

Στις 2 Απριλίου 2013 ανακοινώθηκε επίσημα πως η πρέσβειρα καλής θέλησης των Ηνωμένων Εθνών Angelina Jolie έφτιαξε δημοτικό σχολείο θηλέων στα περίχωρα της Καμπούλ στο Αφγανιστάν το οποίο και λειτούργησε πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2012 και φοιτούν σε αυτό περισσότερα 200-300 κοριτσάκια.
Στις 4 Απριλίου 2013 η Angelina -με φόρεμα Saint Laurent- έβγαλε έναν πολύ συγκηνητικό λόγο στο 4ο ετήσιο Women in the World Gala στη Νέα Υόρκη προς τιμήν της 15χρονης Πακιστανής ακτιβίστριας Malala Yousafzai, η οποία πυροβολήθηκε στο κεφάλι από Ταλιμπάν τον Οκτώβριο του 2012 επειδή προωθούσε τη μόρφωση των κοριτσιών. Η Angelina και η Malala, που έζησε παρά τον σοβαρότατο τραυματισμό της ανακοίνωσαν την ίδρυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος Malala Fund. «Το μόνο μέλημα της Malala ήταν το σχολείο. Την πυροβόλησαν στο κεφάλι και το μόνο που κατάφεραν ήταν να την κάνουν πιο δυνατή. Σας καλώ όλους να υποστηρίξετε το Malala Fund βοηθώντας να κάνουμε τα 40 κορίτσια που μορφώνονται 40 εκατομμύρια» είπε η Jolie, που πρόσφερε στο ίδρυμα 200.000 δολάρια.
Στις 11 Απριλίου 2013 στο συνέδριο G8 στο Λονδίνο η Angelina συνεχίζοντας την καμπάνια της ενάντια στους βιασμούς που συμβαίνουν στις εμπόλεμες ζώνες έβγαλε πύρινο λόγο. «Είναι λυπηρό που έλειπε η διεθνής πολιτική βούληση. Αλλά σήμερα πιστεύω οως οι φωνές των θυμάτων ακούστηκαν δυνατά και πως επιτέλους μπορούμε να τους ποροσφέρουμε ελπίδα», είπε η Jolie που στα τέλη Μαρτίου επισκέφθηκε στρατόπεδα προσφύγων στο Κονγκό και τη Ρουάντα.

woman.in.gr

Sports in

Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε πολλά από όλους τους ποδοσφαιριστές

Οταν μια ομάδα έχει 20 (!) σκόρερ, σημαίνει πολλά για το πνεύμα και τη νοοτροπία της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024