Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ποιο σύμβολο του σεξ βγαίνει στη σύνταξη;

Ποιο σύμβολο του σεξ βγαίνει στη σύνταξη;

Ο ποδοσφαιριστής που έκανε τις γυναίκες να παρακολουθούν ένα ματς με ενδιαφέρον ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα γήπεδα.

Λουκία Λυκίδη

Όταν ο David Beckham έσπασε ένα κόκαλο στο πόδι του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, ο Tony Blair διέκοψε το meeting του υπουργικού συμβουλίου του για να εκφράσει την ανησυχία του για τις λιγοστές πιθανότητες επιτυχίας της Εθνικής Ομάδας της Αγγλίας. Τα ταμπλόιντς δημοσίευαν φωτογραφίες του τραυματισμένου ποδιού του Beckham στην πρώτη σελίδα τους και ζητούσαν από τους αναγνώστες να το ακουμπούν τα χέρια τους επάνω στην φωτογραφία σε μια προσπάθεια μεταφυσικής ίασης (και παράνοιας). Αυτά τα δύο περιστατικά δείχνουν σαφώς ότι ο Beckham δεν ήταν ένας ακόμη ποδοσφαιριστής αλλά φαινόμενο της ποπ κουλτούρας, είδωλο, έμπνευση για ταινίες (βλέπε Bend it Like Beckham) αντικείμενο λατρείας αλλά και πόθου για εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους, γυναίκες και gay αλλά και μικρών αγοριών και κοριτσιών που ήθελαν να το κάνουν όπως αυτός. Το πιο σημαντικό αξιοθέατο του Παρισιού μετά τον Πύργο του Άιφελ όπως είπε χαρακτηριστικά ένας βρετανός newscaster λίγες μέρες μετά την μεταγραφή του στην Paris Saint Germain.
Σήμερα σε ηλικία 38 ετών και έχοντας παίξει μια σεζόν με την Paris Saint Germain ο θρύλος των γηπέδων ανακοίνωσε πως αποσύρεται παρά την πρόταση της Paris Saint Germain να ανανεώσει το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο. «David Beckham σημαίνει ποσδόσφαιρο συν σεξ, αυτά είναι τα δύο πράγματα που πουλάνε παγκοσμίως, έτσι δεν είναι;» είχε γράψει στο βιβλίο του Soccernomics o καθηγητής Αθλητικού Μanagement στο πανεπιστήμιο του Michigan.
O Beckham έκανε το ντεμπούτο του στα γήπεδα 20 χρόνια πριν με την Manchester United, ήταν αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας και στην διάρκεια της καριέρας του κέρδισε 115 κύπελλα. «Αν μου έλεγε κανείς όταν ήμουν μικρός πως θα έπαιζα με την ομάδα που υποστήριζα και θα κέρδιζα κύπελλα, πώς θα γινόμουν παίκτης των μεγαλύτερων ομάδων του κόσμου και αρχηγός της Εθνικής της χώρας μου για την οποία θα έπαιζα για αυτήν πάνω από 100 φορές, θα σκεφτόμουν πως μόνο στα όνειρα μου κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει. Τελικά ήμουν τόσο τυχερός ώστε το όνειρο έγινε πραγματικότητα»
Οι 10 καλύτερες στιγμές του David Beckham

woman.in.gr

Sports in

Μπαρτζωκας: Τι έλεγε για τον ΜακΚισικ στις 8/11 – Ποσό δικαιώθηκε έξι μήνες μετά (vid)

Τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν ως αποτέλεσμα την συγκεκριμένη εικόνα του Σακίλ ΜακΚίσικ στην σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024