Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Λουπίτα Νιόνγκο με χρυσό συμβόλαιο

Η Λουπίτα Νιόνγκο με χρυσό συμβόλαιο

Η αυθεντική και ταλαντούχα ηθοποιός από την Κένυα φωτογραφίζεται από το καλλιτεχνικό δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggott για το Maison Lancome.

Ευφροσύνη Παπαναστασίου

Τον τελευταίο χρόνο, η νεαρή ηθοποιός από την Κένυα, Λουπίτα Νιόνγκο, αποτελεί μία από τις πιο γνήσιες, ταλαντούχες και δυναμικές παρουσίες στην βιομηχανία του Χόλιγουντ.
Γεννημένη στο Μεξικό (όπου εργαζόταν ο πατέρας της), η Λουπίτα έλαβε τα πρώτα της καλλιτεχνικά ερεθίσματα από μικρή κιόλας ηλικία, όταν οι γονείς της ενθάρρυναν εκείνη και τα πέντε μεγαλύτερα αδέρφια της να συμμετέχουν σε θεατρικές παραστάσεις. Το πρώτο της επαγγελματικό ντεμπούτο χρονολογείται πριν από δύο δεκαετίες, όταν εκείνη, σε ηλικία 14 ετών υποδύθηκε την Ιουλιέτα στο Ρωμαίος και Ιουλιέτα, παραγωγής των Phoenix Players. Ύστερα από δύο πτυχία θεατρικών σπουδών στο κολέγιο του Χάμσαϊρ και του Γέιλ, η Λουπίτα έλαβε τον πρώτο της ρόλο σε ταινία του Χόλιγουντ όταν ο σκηνοθέτης Στιβ Μακουίν την επέλεξε να υποδυθεί την Πάτσι, τη σκλάβα ενός αδίσταχτου Αμερικάνου, στο 12 χρόνια σκλάβος.
Με τη μετέπειτα βράβευσή της από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου –για τη συγκινητική της ερμηνεία ως Πάτσι- και με ένα εκλεκτό καλλιτεχνικό ρεπερτόριο στο βιογραφικό της – η 31χρονη Λουπίτα δίκαια επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τον κολοσσό του κόσμου της ομορφιάς, Lancôme, ως η νέα του πρέσβειρα.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσωπώ το Maison Lancôme, έναν οίκο με τόσο κύρος και ιστορία που πάντα αγαπούσα. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που εκπροσωπώ το μοναδικό όραμα του οίκου για τις γυναίκες και την άποψη ότι η ομορφιά δεν θα πρέπει να υπαγορεύεται, αλλά θα πρέπει να είναι η ελεύθερη έκφραση της γυναίκας να είναι ο εαυτός της», δηλώνει η Λουπίτα η οποία έχει εξαιρεθεί όχι μόνο για το μοναδικό της ομορφιάς της αλλά και για την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που αφορούν τη γυναικεία χειραφέτηση, το ρατσισμό και ό,τι απορρέει από αυτόν.

«Ταλαντούχα και αυθεντική, πραγματικό δείγμα της Αφρικανικής ομορφιάς, ανοιχτόμυαλη και συνειδητοποιημένη στις επαγγελματικές της επιλογές, η Lupita ενσαρκώνει την ουσία της γυναίκας Lancôme.» δήλωσε η Françoise Lehmann, η γενική διευθύντρια της Lancôme International.«Μια εντυπωσιακά όμορφη και ευφυής γυναίκα, ήρεμη αλλά ταυτόχρονα δυναμική, που ζει τη ζωή της με τον δικό της τρόπο. Η Lupita έχει αυτή τη μοναδική βαθιά και πνευματώδη αύρα.»
Τα αποτελέσματα της συνεργασίας θα δουν τα φώτα της δημοσιότητας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τις διαφημιστικές καμπάνιες που θα φωτογραφίσει το καλλιτεχνικό δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggott.

woman.in.gr

Sports in

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 3-1 : Πρωταθλήτρια Αγγλίας η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι το πήρε και αυτό! Οι «πολίτες» νίκησαν την Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την Premier League. Η Άρσεναλ αν και επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον έμεινε 2η και πικραμένη για μία ακόμη σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024