Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κιμ Καρντάσιαν στο σαλόνι του σπιτιού μας

Η Κιμ Καρντάσιαν στο σαλόνι του σπιτιού μας

Η πρωτεργάτρια του selfie movement ετοιμάζει βιβλίο.

Βιβή Μωραΐτου/ Instagram

Οι ακόλουθοί της στο Instagram το γνωρίζουν ήδη από τη σχετική ανάρτηση: «Τόσο περήφανη να μοιράζομαι το εξώφυλλο του βιβλίου μου Selfish, που βγαίνει το Μάιο. Σε ευχαριστώ Rizzoli που το έκανες να συμβεί και που είσαι ο καλύτερος συνεργάτης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα Donda & τον Κάνιε που ενέπνευσε αυτή την ιδέα και βοήθησε στο σχεδιασμό του βιβλίου ώστε να μπορώ να μοιραστώ μια δεκαετία selfies με τόσο προσωπικό και καλλιτεχνικό τρόπο! Δεν βλέπω την ώρα να δείτε όλοι αυτό το βιβλίο».
Η ώρα λοιπόν πλησιάζει αφού το βιβλίο κυκλοφορεί 5/5/2015.
Η ομάδα Donda του Κάνιε Γουέστ φρόντισε για το αρκετά μινιμαλιστικό του εξωφύλλου μιας έκδοσης που αποτελεί έναν -ακόμα- τρόπο να μοιραστεί η Κιμ μαζί μας λεπτομέρειες και παραλειπόμενα από την υπέροχη ζωή της. Η πρωτεργάτρια του selfie κινήματος, η γυναίκα που επινόησε τους κανόνες της σωστής (βλ. αυτής που κολακεύει στο μάξιμουμ) αυτοφωτογράφησης και βρίσκει το χρόνο να τραβά και να ανεβάζει καθημερινά αμέτρητες φωτογραφίες της στα social media (Instagram, Twitter & Facebook), επέλεξε με πολύ προσοχή τις πιο αγαπημένες και -σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Rizzoli– πολλές ακυκλοφόρητες selfies από το προσωπικό της αρχείο για τη δημιουργία του τόμου που υπογράφει με τίτλο Selfish (Εγωίστρια).
Κι έτσι όλοι θα έχουμε -άλλη μια- ευκαιρία να δούμε τη 34χρονη μαμά της Νορθ το πρωί -πριν ξυπνήσει ο Κάνιε-, το βράδυ -πριν κοιμηθεί-, στο κομμωτήριο, στο WC, στο ινστιτούτο καλλονής, στο βελονιστή, στο δοκιμαστήριο, σε διακοπές, στο στούντιο, με το μωρό της αγκαλιά, με μαγιό, με φόρεμα, με αποκριάτικη στολή, με μάσκα προσώπου, αλλά ποτέ χωρίς μακιγιάζ.

woman.in.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024