Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα νέα για το Sex and the City 3

Τα νέα για το Sex and the City 3

Η SJP ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, υπονοώντας πως οι φήμες θα βγουν σύντομα αληθινές.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Kim Catrall παραδέχθηκε στο ET Canada πως ναι, είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμη να επιστρέψει στο ρόλο της Samantha Jones μαζί με την Sarah Jessica Parker, που και η ίδια άλλωστε δήλωνε πως «η τρίτη ταινία δεν είναι απλά ένα ονειροπόλημα» και πως «γίνονται όντως συζητήσεις περί αυτού».
Στον ενθουσιασμό για το τρίτο sequel του Sex and the City βοήθησε λίγες εβδομάδες μετά και η Kristin Davis ανεβάζοντας στο Τwitter μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, με mention την Sarah Jessica Parker, λέγοντας πόσο της έχουν λείψει. Η SJP, με την απάντησή της ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο τους φαν.
Τα σχόλια λοιπόν έκαναν το γύρο του κόσμου και εμείς μείναμε να ελπίζουμε πως μέχρι αυτό το καλοκαίρι τουλάχιστον, θα έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Από ό,τι φαίνεται λοιπόν δεν είμαστε και πολύ μακριά από αυτό. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, η Sarah Jessica Parker πήγε στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της Kristin Davis, Gardeners of Eden –και, όπως ήταν φυσικό όταν οι δημοσιογράφοι τις είδαν μαζί, έθιξαν και το ενδεχόμενο της τρίτης ταινίας. Ξεκάθαρη απάντηση δεν έδωσαν, αν και η Kristin παραδέχθηκε ότι όλοι φλερτάρουν με το ενδεχόμενο του τρίτου sequel.
Ύστερα από αυτό η SJP, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram, βοήθησε τις φήμες να αποκτήσουν ακόμα πιο ρεαλιστικές διαστάσεις: η φωτογραφία δείχνει την ηθοποιό να βγαίνει από τα Bloomingale’s (ένα από τα αγαπημένα καταστήματα της Carrie) με το εξής caption «Σύντομα, θα σας ενημερώσουμε για κάθε λεπτομέρεια, όσο βέβαια μου το επιτρέπουν. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω τίποτα».

woman.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024