Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο πατριός της Καρντάσιαν έγινε γυναίκα

Ο πατριός της Καρντάσιαν έγινε γυναίκα

Τώρα πια ονομάζεται Κέιτλιν και είναι η γυναίκα που ήθελε να γίνει.

Ευφραιμίδη Μαρίλη

Ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν, πατέρας τεσσάρων παιδιών και ολυμπιονίκης του δεκάθλου ολοκλήρωσε τη διαδικασία αλλαγής φίλου και έκανε το πρώτο του εξώφυλλο. Φωτογραφήθηκε από την Άνι Λίμποβιτς για το Vanity Fair που κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου.
Το όνομά του πλέον είναι Caitlyn. Το ενδιαφέρον μάλιστα στρέφεται και στην ορθογραφία, αφού επέλεξε να έχει το όνομα Caitlyn γραμμένο με C και όχι με K, με τις ερμηνείες να λένε πως θέλει να απομακρυνθεί από το Κ λόγω Kardashian.
«Ο Bruce έπρεπε να λέει καθημερινά ψέματα. Πάντα ζούσε με αυτό το μυστικό, από το πρωί ως το βράδυ. Η Caitlyn δεν έχει μυστικά. Όταν βγει το εξώφυλλο του Vanity Fair, θα είμαι ελεύθερος», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μπαζ Μπίσιντζερ (κάτοχο ενός πούλιτζερ).
Η Κέιτλιν Τζένερ διηγείται στον Μπίσιντζερ πως στις 15 Μαρτίου έκανε μία εγχείρηση που διήρκεσε 20 ώρες για να γίνει πιο θηλυκό το πρόσωπό της (ο Μπίσιντζερ αποκαλύπτει ότι δεν έχει κάνει εγχείρηση στα γεννητικά όργανα).
Μόλις ξύπνησε από τη νάρκωση έπαθε κρίση πανικού. Σκεφτόταν: «τι έκανα; Γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου;». Ένας σύμβουλος από το Κέντρο Φύλου του Λος Άντζελες πήγες στο σπίτι της και την καθησύχασε λέγοντας πως τέτοιες αντιδράσεις συχνά οφείλονται στα παυσίπονα και ότι οι αμφιβολίες είναι ανθρώπινες και παροδικές.
Η Τζένερ είπε στον Μπίσιντζερ πως η σκέψη έχει φύγει από τότε και δεν έχει επιστρέψει ποτέ. «Αν ήμουν ξαπλωμένη στο νεκροκρέβατο και είχα κρατήσει το μυστικό μέσα μου χωρίς να κάνω ποτέ τίποτα γι’ αυτό θα έλεγα στον εαυτό μου ότι σπατάλησε όλη του τη ζωή χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσει την αλήθεια του. Δεν θέλω να έρθει αυτή η στιγμή».
Ο Μπίσιντζερ πέρασε εκατοντάδες ώρες με τον άνθρωπο που ο κόσμος ήξερε σαν Μπρους Τζένερ στη διάρκεια τριών μηνών και στη συνέχεια αμέτρητες ώρες με την Κέιτλιν Τζένερ, ανάμεσα στις οποίες και η φωτογράφιση στο σπίτι του Τζένερ στο Μαλιμπού.
Δείτε το βίντεο από τη φωτογράφιση:

woman.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024