Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί οι σταρ δεν γελάνε ΠΟΤΕ στο Instagram;

Γιατί οι σταρ δεν γελάνε ΠΟΤΕ στο Instagram;

Τάση ή επίδειξη κύρους; Οι ειδικοί εξηγούν.

Παπαναστασίου Φρόσω

«Δεν μου αρέσει το πώς δείχνω όταν γελάω», λέει η Κιμ Καρντάσιαν, η No1. σε followers στο Instagram –27,9 εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν like καθημερινά στις κοιτάξτε-πόσο-σοβαρή-είμαι selfies της Κιμ. «Όταν γέννησα, το πρόσωπό μου σαν να πρήστηκε περισσότερο και από τότε σιχαίνομαι το πώς δείχνω όταν γελάω. Βγάλε με 10 φωτογραφίες και πάντα θα μου αρέσει αυτή που είμαι σοβαρή», εξηγεί.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον Justin Bieber. Το ίδιο και με την Beyonce ή την Rihanna. Η J.Lo αποφεύγει να χαμογελάει. Όπως και η ως επί το πλείστον κωμική Lena Dunham. Τι συμβαίνει λοιπόν και το Instagram έχει κατακλυστεί από σταρ με ύφος που τους κάνει να δείχνουν λες και κατά κάποιον τρόπο προσπαθούν να μοιάσουν στην Kristen Stewart – ναι, στην επιτομή του δεν-γελάω-ποτέ;
«Οι σταρ σκέφτονται υπερβολικά πολύ την εικόνα τους», λέει ο ψυχολόγος David B. Givens. «Για αυτό και την ελέγχουν περισσότερο από ότι ο μέσος άνθρωπος. Και, παραμένοντας σοβαροί στις φωτογραφίες, δείχνουν πως έχουν πολύ δυνατή προσωπικότητα. Είναι το ίδιο με το να φοράς μαύρα ρούχα ή γυαλιά ηλίου. Είναι ένας τρόπος για να δείχνεις πιο μυστηριώδης»
Ο φωτογράφος των σταρ Jeff Vespa, το βλέπει αλλιώς: «Άμα σε γνωρίζω και σε βγάζω φωτογραφίες, θα συμπεριφερθείς διαφορετικά από ότι αν έβγαζες μόνος σου μία selfie. Δεν υπάρχει καθόλου συναισθηματισμός όταν έχεις να κάνεις με μία απλή μηχανή, χωρίς ένα δεύτερο άτομο να τη χειρίζεται»
Όπως είχε πει και η Chloe Sevigny: «Έχεις συγκεκριμένη έκφραση όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, και συγκεκριμένη έκφραση όταν βγάζεις φωτογραφίες. Όλοι μας έχουμε». Μόνο που, στην περίπτωση των σταρ η έκφραση είναι πάντα η ίδια. Και είναι κάπως έτσι:

Όλα πάντως συμπυκνώνονται σε αυτό που είχε πει η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Jaime King: «People take themselves too f—ing seriously.»

woman.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024