Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Nicole Kidman μιλάει επιτέλους για τον γάμο της με τον Tom Cruise

H Nicole Kidman μιλάει επιτέλους για τον γάμο της με τον Tom Cruise

14 χρόνια μετά το διαζύγιό της λύνει τη σιωπή της.

Κέλλυ Κουναλάκη, φωτό: Shutterstock

Μπορεί μετά τον χωρισμό του Tom Cruise με την Nicole Kidman να ξέσπασαν διάφορα σενάρια συνομωσίας για τον ρόλο που έπαιζε τελικά η ανάμειξη του Tom με την Σαηεντολογία (κι εμείς το πιστεύουμε γιατί το ίδιο σενάριο ξαναβγήκε στη φόρα με τον χωρισμό του ηθοποιού από την Katie Holmes), ωστόσο η Nicole διατηρούσε πάντα σιγή ιχθύος.
Δεκατέσσερα χρόνια μετά το μεγάλο διαζύγιο η Nicole έχει κάποια πράγματα να πει και παρότι δεν είναι οι πιο πικάντικες πληροφορίες, είναι κάτι. Η 48χρονη ηθοποιός μιλώντας στην Evening Standard ανέφερε πως όσον αφορά στον γάμο της με τον Tom Cruise δεν μετανιώνει στιγμή για τίποτα. Όταν δε ερωτήθηκε τι αποκόμισε από τον δεκαετή γάμο απάντησε «όταν παντρεύτηκα ήμουν μωρό, αλλά δεν μετανιώνω γιατί απέκτησα την Bella και τον Connor και είχα έναν φανταστικό γάμο για μια μεγάλη περίοδο», δεδομένου ότι η Kidman τότε ήταν μόλις 23 χρόνων.
Όταν οι δυο τους χώρισαν η ηθοποιός είχε αναφέρει πως διένυε μια πολύ σκοτεινή και μοναχική περίοδο στη ζωή της, εντούτοις αυτό φάνηκε πως λειτούργησε παραγωγικά για εκείνη, γιατί το 2001 ήταν η χρονιά που βραβεύτηκε με Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού για την συμμετοχή της στην ταινία «The Hours», στην οποία υποδυόταν την Βιρτζίνια Γουλφ.
Μερικά χρόνια αργότερα γνώρισε τον τωρινό της σύζυγο Keith Urban και συνεχίζοντας στη συνέντευξη λέει «με σεβασμό προς τον Keith, δεν θα ήθελα να συζητήσω περισσότερο για τον Tom τώρα» και πως το μεγαλύτερο μάθημα που πήρε από τον χωρισμό αυτό είναι «να είσαι το καλύτερο που μπορείς να είσαι, όχι το χειρότερο και να σκέφτεσαι τα παιδιά».
Η Nicole Kidman και ο Tom Cruise υιοθέτησαν δύο παιδιά, την Isabella 22 χρονών και τον Connor, 20.

woman.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024