Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί οι γυναίκες θέλουν να πάνε στην Αυστραλία

Γιατί οι γυναίκες θέλουν να πάνε στην Αυστραλία

Δυστυχώς έρχεται η περίοδος που ξεκινούν οι φωτιές στην Αυστραλία, ευτυχώς οι κούκλοι Πυροσβέστες της Αυστραλίας θα τις σβήσουν.

Κέλλυ Κουναλάκη, φωτό: Firefighters Calendar Australia Facebook

Μπορείς να τα πεις και «καυτά αγόρια» και δεν θα υπερβάλεις, αφού οι πυροσβέστες της Αυστραλίας «τα πετάνε» και είναι για καλό σκοπό. Οι Firefighters της Αυστραλίας από το 1993 παρουσιάζουν εκτός από την ανθρώπινη τους πλευρά και την αγάπη τους για τα παιδιά και το θελκτικό τους πρόσωπο (και σώμα) και έκτοτε κυκλοφορούν το ιστορικό πια «Firefighters Calendar».
Κάθε χρόνο τα έσοδα από τις πωλήσεις του ετήσιου ημερολογίου με τις ημίγυμνες φωτογραφίες μερικών εκ των πυροσβεστών πάνε σε πολλά Νοσοκομεία Παίδων της χώρας, ενώ υπάρχει μια παράδοση με το Westmead Children’s Hospital Burns unit όπου δίδεται μεγάλο μέρος των χρημάτων για την βοήθεια σε παιδιά που έχουν υποστεί εγκαύματα και χρειάζονται θεραπεία. Παράλληλα, μέρος των εσόδων έχουν δοθεί για να παρθεί ιατρικός εξοπλισμός και να γίνουν κλινικές έρευνες για ακόμη πιο σύγχρονες θεραπείες στον τομέα των εγκαυμάτων.
Αν θέλετε κι εσείς να συνεισφέρετε στο πολύτιμο έργο των Πυροσβεστών της Αυστραλίας, δεν έχετε να κάνετε τίποτ’ άλλο από το να μπείτε στην επίσημη σελίδα τους Firefighterscalendar.com.au και να αγοράσετε το ημερολόγιο τους για το 2016.

woman.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024