Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η Kylie Jenner έγινε viral

Γιατί η Kylie Jenner έγινε viral

Mε 57,6 εκ. followers στο Instagram και την δική της σειρά καλλυντικών η νεαρή socialite της οικογένειας Kardashian, broke the internet με την νέα της φωτογράφηση.

Xριστίνα-Μαρία Κράββαρη, φωτό: instagram

Για το τρίτο ετήσιο »Fresh Faces» τεύχος του αμερικανικού Marie Claire η 18χρονη reality star ποζάρει με γήινους-glam τόνους μακιγιάζ και μετά από καιρό βλέπουμε το φυσικό μαύρο χρώμα των μαλλιών της.
Μέσα στο τεύχος η Kylie μιλάει ανοιχτά για την μεγάλη απήχηση που έχει στα social media και παραδέχεται πως ήταν αυτή που ξεκίνησε την τάση με τις περούκες.
*Για τις περισσότερες λεπτομέρειες που βγήκαν στη δημοσιότητα σχετικά με την αλλαγή φύλου του πατέρα της Bruce Jenner δήλωσε: »Πάντα το ήξερα. Ήταν ένα μυστικό για το οποίο δεν μπορούσαμε να συζητάμε.»
*Για την ικανότητά της να επηρεάζει του άλλους: »Ξεκίνησα να φοράω περούκες και τώρα όλοι φοράνε περούκες. Η Kim συμβουλεύεται συχνά τον κομμωτή που επιμελείται τις περούκες μου. Κάνω ότι θέλω και ο κόσμος απλά με ακολουθεί.»
*Για τις φωτογραφίες που ποστάρει στα social media: »Όταν ποστάρω sexy φωτογραφίες, πάντα το μετανοιώνω. Oh my God, όλοι βλέπουν το σώμα μου. Μου φαίνεται πολύ περίεργο.»

woman.in.gr

Sports in

Σε ρυθμούς τελικού Conference League τα Μέσα Μεταφοράς στην Αθήνα (pics)

Τα Μέσα Μεταφοράς «ντύθηκαν» στα χρώματα του Conference League με αφορμή τον μεγάλο τελικό της Αθήνας στον οποίο φιναλίστ είναι ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024