Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Oι παραμυθένιοι γάμοι των top-models

Oι παραμυθένιοι γάμοι των top-models

...

1) Η Isabeli Fontana παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Diego Ferrero σε ένα νησί στις Μαλδίβες. Εναρμονισμένη πλήρως με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα του τροπικού τοπίου η νύφη φόρεσε ένα χειροποίητο διάφανο νυφικό Água de Coco πάνω από ένα nude μπικίνι, ενώ αντί για πέπλο επέλεξε φυσικό look στα μαλλιά της με λουλούδια.
2) Το μοντέλο Hanne Gaby Odiele φόρεσε νυφικό Balenciaga για να παντρευτεί τον John Swiatek στην εξοχή της Νέας Υόρκης. Η νύφη συνοδευόταν από 7 παράνυμφους μεταξύ των οποίων τα μοντέλα Anna Ewers και Kasia Struss, φορώντας όλες λιλά slip dresses.
3) Η Ana Beatriz Barros παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Karim El Chiaty τον Ιούλιο στη Μύκονο. Φορώντας ένα διάφανο νυφικό Valentino με έξω τους ώμους το μοντέλο συνοδευόταν από τις όμορφες παρανύμφους της ανάμεσα στις οποίες βρισκόταν οι καλές τις φίλες Alessandra Ambrosio και Isabeli Fontana.
4) Η Lily Aldridge παντρέυτηκε τον τραγουδιστή των Kings Of Leon, Caleb Followill σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια. Το μοντέλο της Victoria’s Secret φόρεσε ένα χειροποίητο αμάνικο νυφικό Vera Wang με λεπτομέρεια από δαντέλα, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κοστούμι Gucci.

woman.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024